“Kanë pas me m’qu n’jetimore, dy herë m’kanë ther serbët” – Albiosi tregon historitë e rënda të tij

Albiosi, Elmedina dhe banorët e tjerë ishin duke biseduar.

Ata kërkuan që të tregojnë diçka.

Albiosi tregon historinë e tij.

Ai tregon se qysh e kanë ndaluar policia në Zagreb.

Tutje tregon se janë kanë t’u e qu në jetimore.

Më pas ai tregon edhe disa ngjarje të tjera.

Albiosi tregon se si e kanë ther me thikë dy serbë.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta