“Çka kom hek prej Shkurtes” – Arditi i kallxon Grekut

Shkurta tashmë ka dalë nga shtëpia It’s My Home.

Arditi dhe Greku kanë biseduar për të.

Këta thonë senë fillim ajo nuk ka foluar disa javë.

Pastaj shton se pas ardhjes së Egzonës ajo ka filluar të flas.

Arditi thotë se ka hequr shumë me të.

Të dytë flasin për Shkurtën dhe atë se çfarë kanë bë brenda.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta