Arditi don me i lagë çikat, por i ndodh e papritura!

Elmedina dhe Magi ishin hyrë në banjo për t’u larë.

Teksa laheshin ato, shkon Arditi.

Ai mundohet që t’i lagë me ujë të ftohtë.

Por, ato e shohin dhe ia kthejnë tushin me ujë.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta