Magi emocionohet, fillon të qajë

Magi është emocionuar dhe ka filluar të qajë.

Ajo teksa ishte me Krinë dhe Grekun në dhomën e shtëpisë, fillojnë t’i dalin lotët.

Kri e pyet se çfarë ka.

Ajo thotë se nuk e di.

Më pas, ajo shtrihet dhe lotët i shkojnë pa ndalë.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta