Kri, Greku dhe Arditi ju këndojnë banorëve në gjumë dhe ju lexojnë letra

Tash në shtëpinë It’s My Home, kanë mbetur vetë gjashtë banorë.

Në mëngjes disa prej tyre po flejnë më shumë.

Kri, Greku dhe Arditi janë zgjuar më herët.

Ata kanë shkuar të tre banorët e tjerë dhe ju kanë kënduar.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta