Kri dhe Greku vallëzojnë me muzikë festive, shohin borën në dritare

Në shtëpinë It’s My Home, tashmë janë gati edhe për festat e vitti të ri.

Dy bredha të dekoruar janë brenda shtëpisë.

Regjia u ka lëshua edhe muzikën festive, kjo si parapërgatitje për vitin e ri.

Greku dhe Kri kanë vallëzuar me këtë muzikë.

Ata pastaj shohin nga dritarja borën e cila po bie.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta