Shkurta: Pse s’po m’thuni faleminderit që ju qova n’finale?

Shkurta pasi u votua për të dalë nga shtëpia, ka befuasr banorët.

Ajo iu thotë “pse nuk po më thuani faleminderit që iu qova në finale”.

Banorët pastaj kanë reaguar.

Greku thotë se e ka ditë që Shkurta do ta bëjë “bërllog”.

Ai shton se kësaj i teket një sen.

Ndërsa Kri thotë se nuk e ka prit këtë.

Shihni më poshtë videon dhe dëgjojeni biseden mes tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta