Shkurta përjashtohet nga votat e publikut, Arditi me Elmedinën shpërthejnë në lot

Këtë javë në Prime është dal në votim Shkurta e cila i ka thyer disa rregulla të shtëpisë.

Ajo nga votat e publikut u largua nga shtëpia.

Kjo ishte befasi për të dhe shumë banorë brenda shtëpisë.

Mëgjithatë, publiku votoi dhe e largoi.

Pas kumtimit të lajmit Arditi dhe Elmedina kanë shpërthyer në lot.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta