Shkurta përjashtohet, Arditi mërzitet shumë – Baba i jep një ofertë Shkurtës

Banorët dhe publiku janë befasuar këtë javë në Prime në It’s My Home.

Shkurta është përjashtuar nga shtëpia.

Ky përjashtim ka ardh nga votat e publikut.

Ajo është mërzituar mjaftë shumë me këtë vendim, por jo vetëm ajo.

Ishte Arditi që u mërzit më shumë se ajo, por këtë largim të saj nuk e priti mirë as Elmedina.

Megjithatë, pas largimit të Shkurtës, Baba i ja jep një ofertë asaj.

Se cila është kjo ofertë shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta