Shkurta largohet përfundimisht nga shtëpia, Arditi dhe banorët shpërthejnë në lot

Shkurta me votat e publikut është larguar nga shtëpia.

Ajo pasi kishte thye rregullat është dalë në votim, ndërsa publiku votoi që të largohet.

Pas kësaj, erdhi një ofertë nga Baba, por që nuk e pranoi.

Dhë më në fund doli jashtë.

Dalja e saj i bëri banorët që të shpërthejnë në lot.

Arditi ishte ai që është mërzitur më së shumti.

Edhe Elmedina e përjetori rëndë daljen e saj.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta