Shkurta iu lëshon një rrenë të fortë banorëve

Banorët brenda shtëpisë kanë diskutuar për shumë tema.

Ata kanë folur për Iglin dhe për të tjerët.

Shkurta e Arditi e kanë ngucur Krinë për Iglin.

Tutje gjatë bisedës ka folur përsëri Shkurta.

Për të shikuar se çfarë rren iu tha, shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta