Motra e Arditit i shkruan Shkurtës: “Kena me dal n’club për inati t’Arditit”

Shkurta dhe Elmedina janë befasuar këtë javë.

Ata kanë marrë dhurata nga familjet e tyre.

Përveç dhuratave ata kanë shkruar edhe letra.

Arditi i ka lexuar të dy letrat, të familjes së Shkurtës dhe të tij.

Motra e Arditit, i ka thënë Shkrutës se kur të del nga shtëpia, do të shkojnë në club për inati të Arditit.

Më poshtë shihni videon dhe kuptojeni se çfarë kanë shkruajtur në letra.

Temat
It's My Home

Të afërta