“Si te shohë m’bon nervoz” – Shkurta nervozohet me Albiosin, i gjuhet bashkë me Arditin

Shkurta e Arditi janë përplasur me Albosin.

Shkurta thotë se si po e shëh po e bën nervoz.

Albiosi pastaj ka kërkuar nga publiku që ta votojnë për të dalë nga shtëpia.

Shkurta i thotë mos bën lojëra.

Ajo i thotë nëse do të dalësh, thuaj babës dhe dil.

Albiosit i janë gjuajtur të dytë, Shkurta dhe Arditi.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta