Kri dëshiron të konvertohet në muslimane

Kri ka biseduar me Grekun dhe Albiosin.

Greku e pyet se a do të falë xhumanë?

Ajo thotë se nuk i di dovtë.

Ajo diskuton me Grekun për këtë gjë.

Greku i tregon se si të bëhet muslimane.

Greku tutje i tregon se si bëhet konvertimi në fenë muslimane.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta