Eskalon debati mes Arditit dhe Shkurtës, Arditi don me lan shpinë

Arditi e Shkurta kanë vazhduar debatin e tyre të ashpër mes vete.

Debati i tyre eskaloi.

Të dy nuk po pajtohen me kritikat që po ia jepin njëri tjetrit.

Pasi debatit të ashpër Arditi merr një vendim.

Vendimi i tij ishte që të dal nga shtëpia.

Ai shkoi dhe i bëri gjërat gati.

Pastaj aty shkon Shkurta.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta