Magi këndon, i shkon nerva Grekut e Krisë, Kri hin në bunar

Magi po dëshiron të bëhet edhe këngëtare.

Ajo ka filluar të këndojë në skenën e It’s My Home.

Mirëpo, publiku nuk e priti edhe aq mirë.

Në publik ishte Greku dhe Kria.

Të dy janë nervozuar derisa ka përformuar ajo.

Disa herë i kanë kërkuar që të ndalet.

Mirëpo, Magi vazhdon qejfin e saj.

Greku dukej i tmerruar nga ajo që dëgjonte.

Në anën tjetër, Kri duke mos dashur të dëgjojë Magin, vendos që të hyjë në bunar.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta