“Ti ki problem me veten, marre duhet me t’ardh” – Greku shokohet nga Arditi!

Greku dhe Arditi kanë debatuar ashpër mes vete. Arsyeja ishte akuza e Arditit në drejtim të tij. Ai tha se kur është nervoz, Greku i afrohet Shkurtës. E kjo...

Greku dhe Arditi kanë debatuar ashpër mes vete.

Arsyeja ishte akuza e Arditit në drejtim të tij.

Ai tha se kur është nervoz, Greku i afrohet Shkurtës.

E kjo e bëri të shokohet Greku.

Ai thotë se “po du me marr atak”.

Greku i drejtohet Arditit se duhet me i ardhë marre për këto fjalë.

Shihni debatin e ashpër mes tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta