“Du me dal sonte nga shtëpia, nuk muj me vazhdu ma” – Kreshniku befason me vendimin dhe largohet

Kreshniku ka befasur me një vendim të tij. Ai ka kërkuar që të dal nga shtëpia. Ai ka kërkuar falje për këtë vendim që e mori. Kreshniku ka falënderuar...

Kreshniku ka befasur me një vendim të tij.

Ai ka kërkuar që të dal nga shtëpia.

Ai ka kërkuar falje për këtë vendim që e mori.

Kreshniku ka falënderuar Babën, Antigonën, regjinë dhe publikun.

Tutje ai ka treguar edhe arsyen pse e mori këtë vendim, i cili befasoi të gjithë.

Ai tutje ka treguar se nuk mundet me nejt me Elmedinën bashkë.

Shihni videon e plotë:

Temat
It's My Home

Të afërta