Arditi e puthë Shkurtën në Prime, shihni reagimin e Valonit dhe Antigonës

Arditi e ka puthur Shkurtën në Prime. Kjo ndodhi pasi është folur për ta, dhe xhelozinë e Arditit. Ai thotë se “nuk kam faj që xhelozoj se është e...

Arditi e ka puthur Shkurtën në Prime.

Kjo ndodhi pasi është folur për ta, dhe xhelozinë e Arditit.

Ai thotë se “nuk kam faj që xhelozoj se është e bukur”.

Pas kësaj ai e puthë Shkurtën.

Antigona thotë se nuk duhet me u bë xheloz, pse ajo është e bukur.

Pastaj Valoni thotë se këta të dy janë çift përfekt.

Më poshtë video.

Temat
It's My Home

Të afërta