“A t’vjen keq nëse del Florenti” – Kri e provokon Magin

Kri dhe Magi po diskutojnë mes vete. Ato kanë marr gjygymat e qajit, dhe po pinë në oborrin e shtëpisë. Pas martesave ato kanë folur edhe për Florentin. Kri...

Kri dhe Magi po diskutojnë mes vete.

Ato kanë marr gjygymat e qajit, dhe po pinë në oborrin e shtëpisë.

Pas martesave ato kanë folur edhe për Florentin.

Kri i thotë Magit se a të vjen keq nëse del ai.

Më poshtë video dhe kutpojeni se çfarë thotë Magi.

Temat
It's My Home

Të afërta