Shkurta e merr me t’mirë Arditin, ai e injoron totalisht

Arditi ishte nervozuar me Shkurtën. Ajo pas një kohe shkon te Arditi i cili pinte cigare në oborrin e shtëpisë. Shkurta i flet, por ai e injoron. Pas kësaj,...

Arditi ishte nervozuar me Shkurtën.

Ajo pas një kohe shkon te Arditi i cili pinte cigare në oborrin e shtëpisë.

Shkurta i flet, por ai e injoron.

Pas kësaj, ai çohet nga ty, ndërsa Shkurta e ndjek pas.

Shihni videon dhe shikoni se çfarë ndodhi.

Temat
It's My Home

Të afërta