“Kom pas dyshime që je biseksual” – Albiosi i thotë Florentit, kështu reagon ai

Albiosi ka befasuar Florentin dhe banorët e tjerë. Teksa ishin në tavolinën e bukës, ai i drejtohet Florentit. I thotë se ka pas dyshime që ai është biseksual. Banorët...

Albiosi ka befasuar Florentin dhe banorët e tjerë.

Teksa ishin në tavolinën e bukës, ai i drejtohet Florentit.

I thotë se ka pas dyshime që ai është biseksual.

Banorët fillojnë të qeshin.

Ndërsa, për të kuptuar reagimin e Florentit, shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta