“S’ta jap ty as rastin” – Florenti ia bën bajat Magit, shpërthejnë në debat

Florenti dhe Magi janë përplasur mes vete. Florenti tregon se çka ka thënë Magi për Elmedinën dhe Shkurtën. Magit i është tërhequr vërejtja për shprehjet e saj. Ajo thotë...

Florenti dhe Magi janë përplasur mes vete.

Florenti tregon se çka ka thënë Magi për Elmedinën dhe Shkurtën.

Magit i është tërhequr vërejtja për shprehjet e saj.

Ajo thotë se nuk e di çka thotë Florenti.

Ajo tregon se i pëlqejnë sytë e tij.

Më pas ajo thotë se Florenti është fëmijë për të.

Ndërsa ai i thotë se nuk ia jep rastin asaj

Më poshtë video e plotë.

Temat
It's My Home

Të afërta