Hajni bëhet xheloz për Elmedinën dhe banorin e ri, ja çfarë i thotë

Elmedina dhe Kushtrimi ishin duke qëndruar afër njëri tjetrit. Në atë moment i flasin nga regjia. Ai ishte hajni, që ua tërhoqi vërejtjen. Ai i tha Kushtrimit se është...

Elmedina dhe Kushtrimi ishin duke qëndruar afër njëri tjetrit.

Në atë moment i flasin nga regjia.

Ai ishte hajni, që ua tërhoqi vërejtjen.

Ai i tha Kushtrimit se është tu i këqyr dhe kërkon nga Elmedina t’i tregojë se është e nxane.

Ajo i thotë se s’ka unazë.

Shihni pastaj si reaogi hajni dhe Elmedina.

Temat
It's My Home

Të afërta