“Do të martohem me Iglin, kur t’bjen borë në Gusht” – Kri çudit me fjalët e saj

Kri ka thënë se do të martohet me Iglin kur të bie borë në gusht. Këto fjalë i tha kur ishte para Iglit dhe me banorët e tjerë në...

Kri ka thënë se do të martohet me Iglin kur të bie borë në gusht.

Këto fjalë i tha kur ishte para Iglit dhe me banorët e tjerë në oborrin e shtëpisë.

Pas këtyre fjalëve reagon Igli.

Më poshtë shihni reagimin e Iglit dhe banorëve të tjerë.

Temat
It's My Home

Të afërta