Banorët e shtijnë Elmedinën me zor me dashtë banorin e ri – ajo çartet!

Të gjithë po qëndrojnë në oborrin e shtëpisë. Aty ishte edhe Elmedina dhe Kushtrimi. Shkruta fillon te ngucë Elmedinën për Kushtrimin. Edhe banorët e tjerë flasin për ta. Pastaj,...

Të gjithë po qëndrojnë në oborrin e shtëpisë.

Aty ishte edhe Elmedina dhe Kushtrimi.

Shkruta fillon te ngucë Elmedinën për Kushtrimin.

Edhe banorët e tjerë flasin për ta.

Pastaj, Elmedina reagon me bërtima.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta