Filloreta e mëson Krinë qysh me ba pite

Kria është e interesuar të mësohet që të qet pite. E këtë atë po e mëson Filloreta. Kria thotë se kur të shkojë te vjerra duhet të dijë ta...

Kria është e interesuar të mësohet që të qet pite.

E këtë atë po e mëson Filloreta.

Kria thotë se kur të shkojë te vjerra duhet të dijë ta bëjë këtë.

Ajo thotë se kam inat pasi kam me shku në shtëpi të huaj dhe nëse nuk di të qet pitën.

Shihni se çfarë thotë ajo.

Temat
It's My Home

Të afërta