Banorët i çojnë krejt parat e buxhetit n’cigare

Këtë javë banorët e kanë buxhetin rekord. Këtë buxhet aq të madh nuk e kanë pasur më herët. Pasi buxheti ishte shumë i madh, ata vendosën të blejnë cigare...

Këtë javë banorët e kanë buxhetin rekord.

Këtë buxhet aq të madh nuk e kanë pasur më herët.

Pasi buxheti ishte shumë i madh, ata vendosën të blejnë cigare më shumicë.

Një pjesë e madhe e buxhetit u shkojë në cigare.

Kjo për shkak se mundet me ndodh që javëve të ardhshmë buxhetin me pas më të vogël, dhe në këtë mënyrë ata do të kenë cigare rezervë.

Shihni pamjet teksa diskutojnë për ndarjen e buxhetit.

Temat
It's My Home

Të afërta