“Jam kanë n’burg” – Banori i ri i thotë Shkurtës, ajo e ngucë: “A ki guxu n’burg me kap sapunin”

Në burgun e It’s My Home gjenden Shkurta dhe Kushtrimi. Ata kaën filluar të bisedojnë për shumë gjëra. Ndër to edhe kanë treguar arsyen pse kanë ra në burg....

Në burgun e It’s My Home gjenden Shkurta dhe Kushtrimi.

Ata kaën filluar të bisedojnë për shumë gjëra.

Ndër to edhe kanë treguar arsyen pse kanë ra në burg.

Gjithë kjo ishte një lojë e tyre brenda burgut.

Kushtrimi tregon rrëfimin e tij se si ka hyrë dhe çfarë kanë bë.

Ndërsa Shkurta vazhdon ta pyet.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta