“Kuku, katastrofë janë ba” – Kreshniku e Greku folin për Iglin e Krinë

Igli dhe Kri janë duke u përballur me një krizë mes tyre. Për këtë, kanë folur Kreshniku dhe Greku. Ata thonë se janë ba katastrofë. Kreshniku thotë se po...

Igli dhe Kri janë duke u përballur me një krizë mes tyre.

Për këtë, kanë folur Kreshniku dhe Greku.

Ata thonë se janë ba katastrofë.

Kreshniku thotë se po i dhimbset Kria.

Ndërsa Greku thotë se nuk e fajëson Krinë për asgjë hiq.

Ata thonë se duhet Igli me folë me Krinë.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta