Kri qanë për Iglin, Albiosi i qëndron ngat dhe e ngushëllon

Kri ka filluar të qajë për Iglin. Albiosi në këto momente të vështira për Krinë, po i qëndron afër. Albiosi i thotë mos të qanë, sepse ia ka thënë...

Kri ka filluar të qajë për Iglin.

Albiosi në këto momente të vështira për Krinë, po i qëndron afër.

Albiosi i thotë mos të qanë, sepse ia ka thënë troq Iglit, por ai nuk kupton.

Albiosi thotë se Igli është i komplikuar dhe nuk di se çfarë do.

Kri thotë se në qoftëse del dikush për fajin e saj, do t’i bëj rrobat gati vet dhe do të ikë.

Shihni videon e plotë:

Temat
It's My Home

Të afërta