Greku mërzitet dhe qan për vajzën e tij, Baba ia lëshon këngën e dhimbshme

Greku ka shpërthyer në lot. Teksa po qëndronin në oborrin e shtëpisë, ai ka shpërthyer në të qara. Baba i ka lëshuar një këngë të dhimbshme. Kjo këngë lidhet...

Greku ka shpërthyer në lot.

Teksa po qëndronin në oborrin e shtëpisë, ai ka shpërthyer në të qara.

Baba i ka lëshuar një këngë të dhimbshme.

Kjo këngë lidhet shumë me qikën e tij dhe ndarjen që ka përjetuar Greku nga bashkëshortja e tij.

Më poshtë dëgjojeni këngën dhe shihni videon duke qajtur Greku.

Temat
It's My Home

Të afërta