Greku don me u bashku me ish-gruan, Igli dhe Kri distancohen

Greku i ka bë thirrje ish-gruas së tij, dhe e pyet se çka po mendon që me qenë aty ku kanë qenë më herët. Greku thotë se vet është...

Greku i ka bë thirrje ish-gruas së tij, dhe e pyet se çka po mendon që me qenë aty ku kanë qenë më herët.

Greku thotë se vet është duke menduar këtë kohën e fundit për këtë gjë.

“Nuk kena pas naj far arsye ose shkak që mos me kanë aty bashkë”, thotë ndër tjera ai.

Igli thotë se po mendon të ketë një ribashkim me ish-gruan e tij.

Ai e fton atë që të ia bien qikën me pa.

Ndërsa Igli dhe Kri po kalojnë ditë të vështira.

Ata janë distancuar akoma më shumë mes vete.

Më poshtë, shihni një përmbledhje të këtyre ngjarjeve dhe jo vetëm.

Temat
It's My Home

Të afërta