Banorët nuk zgjohen nga gjumi, Baba i dënon – Elmedina çartet

Banorët nuk u zgjuan as me zhurmat e çuditshme. Ata pasi ishin fjetur dhe kishin prituar të zgjohen, Baba ua lëshoi alarmin disa herë. Mirëpo, ata u vanuan aq...

Banorët nuk u zgjuan as me zhurmat e çuditshme.

Ata pasi ishin fjetur dhe kishin prituar të zgjohen, Baba ua lëshoi alarmin disa herë.

Mirëpo, ata u vanuan aq shumë, as që u dashtë që Baba të marr një vendim.

Ai i dënoi banorët për këtë.

Elmedinën e dënoi me ecje në oborr, e cila u qartë kur i tha Baba mirëmëngjesi.

Temat
It's My Home

Të afërta