Pse u përlanë keq Shkurta me Elmedinën, çka ndodhi mes tyre, sqarohen në Prime

Shkurta dhe Elmedina javën e kaluar kanë pasur një përplasje mes tyre. Ato u acaruan edhe pse prej që kanë hyrë brenda ishin shoqe të mira. Mirëpo, raporti mes...

Shkurta dhe Elmedina javën e kaluar kanë pasur një përplasje mes tyre.

Ato u acaruan edhe pse prej që kanë hyrë brenda ishin shoqe të mira.

Mirëpo, raporti mes tyre u prish kur Arditi e bëri një prank.

Shkurta dhe Elmedina janë sqaruar në Prime, se farë ndodhi mes tyre.

Shihni videon e plotë:

Temat
It's My Home

Të afërta