“Kërkush nuk m’ka ndihmu, as policia” – Filloreta rrëfen dhunën e tmerrshme nga burri

Filloreta, banorja e shtëpisë It’s My Home, është rrëfyer përsëri për dhunën që i ka shkaktuar burri i saj. Ajo tregon se është ankuar në Polici por që nuk...

Filloreta, banorja e shtëpisë It’s My Home, është rrëfyer përsëri për dhunën që i ka shkaktuar burri i saj.

Ajo tregon se është ankuar në Polici por që nuk i kanë ndihmu.

Tutje shprehet se pas ndarjes me burrin e saj, ka shkuar në komunën e Drenasit për të kërkuar një banesë dhe as aty nuk i kanë nidhmuar.

Filloreta thotë se burri i saj e ka marr socialin për fëmijë, ndërsa kjo i ka mbajtë fëmijët pas ndarjes me të.

Shihni videon e plotë:

Temat
It's My HomeLajme

Të afërta