“Elmedina ma ka jep Instagramin e Snapin, Shkurta u bo xheloze” – Arditi hyn mes qikave

Arditi ka treguar se Elmedina ia ka dhënë Snapin dhe Instagramin. E kjo ka qenë arsyeja pse Shkurta ka xhelozu. Shkruta thotë se nuk e pengon shoqëria me Arditin,...

Arditi ka treguar se Elmedina ia ka dhënë Snapin dhe Instagramin.

E kjo ka qenë arsyeja pse Shkurta ka xhelozu.

Shkruta thotë se nuk e pengon shoqëria me Arditin, por gjestet palidhje.

Ndërsa Elmedina ka treguar pse ia dha Arditit, Snapin dhe Instagramin.

Video e plotë më poshtë.

Temat
It's My Home

Të afërta