Albiosi e Shkurta kërcejnë tango, ja si reagon Arditi

Atmosferë e zjarrtë, si çdo herë ndodhë në It’s My Home. Muzika e kërcimi është përditshmëri në shtëpinë e madhe. Në oborrin e shtëpisë ishte atmosferë nga banorët. Ata...

Atmosferë e zjarrtë, si çdo herë ndodhë në It’s My Home.

Muzika e kërcimi është përditshmëri në shtëpinë e madhe.

Në oborrin e shtëpisë ishte atmosferë nga banorët.

Ata kërcenin e vallëzonin.

Në këtë atmosferë të zjarrtë Shkurta dhe Arditi kanë kërcyer tango.

Aty pranë ishte edhe Arditi.

Më poshtë pamjet shihni se si reagoi ai.

Temat
It's My Home

Të afërta