“Po tutna me fol me t’shpisë” – Shkurta i kallëzon Arditit që po frikësohet me komuniku me familjën

Shkurta dhe Arditi kanë biseduar pas ‘dasmës’ së tyre brenda shtëpisë It’s My Home. ‘Çifti’ i ri, ishin duke biseduar mes vete, të dy larg nga banorët e tjerë....

Shkurta dhe Arditi kanë biseduar pas ‘dasmës’ së tyre brenda shtëpisë It’s My Home.

‘Çifti’ i ri, ishin duke biseduar mes vete, të dy larg nga banorët e tjerë.

Shkruta flet me Arditin për familjen e saj.

Më poshtë shihni video dhe kuptojeni se çka i tha Shkurta Arditit për familjen.

Temat
It's My Home

Të afërta