Hajni ia bon martesën përhajr Shkurtës dhe Arditit

Pas martesës, hajni ka hyrë në shtëpinë It’s My Home. Ai ua ka bërë përhajr dasmën Shkrutës dhe Arditit. Hajni i thotë Arditit se nuk ishte asgjë puna jote....

Pas martesës, hajni ka hyrë në shtëpinë It’s My Home.

Ai ua ka bërë përhajr dasmën Shkrutës dhe Arditit.

Hajni i thotë Arditit se nuk ishte asgjë puna jote.

Kjo pasi i ndalën dritat dhe sipas tij, ai nuk bëri asgjë.

Më poshtë video e plotë:

Temat
It's My Home

Të afërta