Baba dhe kandidatët e It’s My Love shkojnë mysafir në dasmën e Arditit dhe Shkurtës

Një atmosferë e paharruar kë ndodhur në dasmën e Arditit dhe Shkurtës. Muzika live, dhe mysafir befasues iu kanë shkuar në dasëm. Baba ka shkuar së bashku me kandidatët...

Një atmosferë e paharruar kë ndodhur në dasmën e Arditit dhe Shkurtës.

Muzika live, dhe mysafir befasues iu kanë shkuar në dasëm.

Baba ka shkuar së bashku me kandidatët e It’s My Love në këtë dasëm.

Së bashku me ta ishin edhe disa aktorë.

Atmosfera fillon të nxehet, derisa mysafirt ia marrin vallës.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta