Shkurta nuk largohet prej shtratit të Arditit: “Qu oj Shkurtë”

Shkurta shihet se është dashuruar në Arditin. Ajo posa të ngrihet nga shtrati shkon në shtratin e Arditit. Shumicën e kohës qëndrojnë së bashku. Ata përqafohen e ledhatohen me...

Shkurta shihet se është dashuruar në Arditin.

Ajo posa të ngrihet nga shtrati shkon në shtratin e Arditit.

Shumicën e kohës qëndrojnë së bashku.

Ata përqafohen e ledhatohen me njëri tjetrin.

Më poshtë shini pamjet dhe bisedën mes tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta