Qikave ju bijnë fustanat për kanagjegjin e Shkurtës

Në shtëpinë It’s My Home atmosfera është në nivelin më të lartë. Këtë javë aty ka pasur një super ngjarje. Shkruta dhe Arditi janë fejuar. Qikave ju kanë ardhe...

Në shtëpinë It’s My Home atmosfera është në nivelin më të lartë.

Këtë javë aty ka pasur një super ngjarje.

Shkruta dhe Arditi janë fejuar.

Qikave ju kanë ardhe fustana për kanagjegj.

Më poshtë shihni fustanat e qikave që kanë ardhe për të madhështuar këtë ngjarje.

Temat
It's My Home

Të afërta