150 trëndafila dhuratë për Elmedinën, ajo nisë e qan nga emocionet dhe gëzimi

Edhe Elmedina është befasuar me dhurata. Asaj i janë dëruar 150 trëndafila dhuratë. Elmedina teksa lexonte letrën ka filluar të emocionohet. Nga emocionet dhe gëzimi i madh ajo fillon...

Edhe Elmedina është befasuar me dhurata.

Asaj i janë dëruar 150 trëndafila dhuratë.

Elmedina teksa lexonte letrën ka filluar të emocionohet.

Nga emocionet dhe gëzimi i madh ajo fillon të qaj.

Shihni videon.

Temat
It's My Home

Të afërta