Shkurta mërzitet, qanë për Elmedinën

Shkurta dhe Magi kanë folur të dyja bashkë. Ajo qanë për raportin e saj me Elmedinën. Magi e ngushëllon. Pastaj mbledhen të gjithnë banorët rreth tyre. Shihni videon dhe...

Shkurta dhe Magi kanë folur të dyja bashkë.

Ajo qanë për raportin e saj me Elmedinën.

Magi e ngushëllon.

Pastaj mbledhen të gjithnë banorët rreth tyre.

Shihni videon dhe kuptojeni se çfarë ndodhi.

Temat
Përgjithshme

Të afërta