“Ku e gjete këtë msit o burr?” – Babës së Shkurtës nuk i pëlqen msiti

Pasi u bë përhajr miqasia, ka filluar biseda më e relaksuar mes msitit dhe babës së nusës. Babait të nusës nuk i ka pëlqy msiti. Ai ka pyet se...

Pasi u bë përhajr miqasia, ka filluar biseda më e relaksuar mes msitit dhe babës së nusës.

Babait të nusës nuk i ka pëlqy msiti.

Ai ka pyet se “ku e gjete këtë msit”?

Shihni videon dhe kuptoni më shumë për këtë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta