“Kom me ble ni BMW” – Arditi i kallëzon Shkurtës

Arditi në shtrat së bashku me Shkurtën i ka treguar se do ta blenë një BMW. Ajo e pyet çfarë? Arditi thotë M4. Shihni më poshtë videon teksa Shkurta...

Arditi në shtrat së bashku me Shkurtën i ka treguar se do ta blenë një BMW.

Ajo e pyet çfarë?

Arditi thotë M4.

Shihni më poshtë videon teksa Shkurta flet për BMW M4 dhe dëshirën e saj së çfarë e dëshiron.

Temat
Përgjithshme

Të afërta