“Jena për ngutë se e kena djalin shtatëzanë”

Biseda po vazhdon në familjen e nusës. Msiti kërkon nga babai i nusës që të ndahet edhe dita e dasmës. Ai thotë se “e kena djalin shtatëzënë dhe po...

Biseda po vazhdon në familjen e nusës.

Msiti kërkon nga babai i nusës që të ndahet edhe dita e dasmës.

Ai thotë se “e kena djalin shtatëzënë dhe po duhet me u ngutë”.

“Çka na paska gjetë”, thotë babai i nusës.

Ai çohet si shpejt dhe ua bën përhajrë.

Ai dëshiron që msiti dhe daja i djalit të shkojnë sa më shpejt.

Shihni videon.

Temat
Emisionet

Të afërta