Baba paralajmëron banorët: Nëse vini me këtë kërkesë në Dhomë të Kuqe, do të dilni jashtë

Baba në shtëpi It’s My Home ka diskutuar me banorët. Ai ka kërkur prej tyre që t’i zgjidhin vet problemet. Ndryshe i ka paralajmëruar se kushdo që shkon në...

Baba në shtëpi It’s My Home ka diskutuar me banorët.

Ai ka kërkur prej tyre që t’i zgjidhin vet problemet.

Ndryshe i ka paralajmëruar se kushdo që shkon në Dhomë të Kuqe dhe kërkon me dal jashtë, ai ka thanë se më nuk do t’i thotë rrini.

Ai thotë se menjëherë do ta largojë banorin që kërkon të dal nga shtëpia.

Shini videon e plotë.

Temat
Emisionet

Të afërta