Baba hyn në shtëpi me kandidatët e It’s My Love tu kcy valle, befasohen banorët

Një befasi e këndshme iu ka ndodhur banorëve të It’s My Home. Baba së bashku me Antigonën dhe kandidatët e It’s My Love, kanë hyrë në shtëpi. Megjithatë nuk...

Një befasi e këndshme iu ka ndodhur banorëve të It’s My Home.

Baba së bashku me Antigonën dhe kandidatët e It’s My Love, kanë hyrë në shtëpi.

Megjithatë nuk ishte kjo befasia.

Befasia ishte se ata kanë hyr duke vallëzu, e kjo bëri që banorët e Shtëpisë të befsohen.

Me këtë Baba tregon se të shtunën fillon emisioni i ri It’s My Home.

Shihni videon interesante më poshtë.

Temat
EmisionetShowbiz

Të afërta